Εκδήλωση Μνήμης

Εκδήλωση Μνήμης

με την ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ

«100 χρόνια ήχοι Ανατολής»

«100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή»

 

Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30, η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου, το Σύλλογο Τριγλιανών, το Λύκειον των Ελληνίδων και την ετ. Χαψιάς Δ. – Παπαδοπούλου Χ. Ο.Ε., σας προσκαλεί στον επιβλητικό χώρο του Αγ. Νικολάου στη Ραφήνα σε μία εκδήλωση μνήμης με την Αρετή Κετιμέ.

 

Η  Αρετή Κετιμέ  θα μας ταξιδεύψει με  υπέροχες μουσικές, σε γιορτές, σε πανηγύρια, στα καφενεία – τα λεγόμενα «καφέ αμάν» – αλλά ακόμη και σε αυλές σπιτιών και στους δρόμους, αφήνοντας έναν αέρα από ηχοχρώματα να αιωρούνται, δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

 

Η Αρετή Κετιμέ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μια από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια.

 

Αναγνωρισμένοι μουσικοί, στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας, θα συμπράξουν με την μοναδική Αρετή Κετιμέ που την ακούμε σχεδόν 20 χρόνια ( τελετή λήξης ολυμπιακών αγώνων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δισκογραφία ).

Τραγούδι: Αρετή Κετιμέ

Δημήτρης Στεφόπουλος: βιολί / Γιώργος Παπιώτης: ούτι - φωνή

Μανώλης Χριστοδούλου: κανονάκι / Περικλής Κατσώτης: κρουστά

Στρατής Σκουρκέας: κρουστά / Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Νίκος Καραπιπέρης: ηχοληψία

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία