Με την επίσκεψη σας στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Τμήματα Ακτών της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία δεν επιτρέπεται η κολύμβηση για τη Θερινή περίοδο 2021 (απόφαση Υπουργού Υγείας - ΑΔΑ: 9ΩΟΑ465ΦΥΟ-Μ0Τ)


Η Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

Η επιβίβαση των επιβατών από 5 ετών και άνω, σε πλοία των γραμμών Ραφήνας και Αγ. Μαρίνας επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣΚΑ και εφόσον συμπληρώσουν το “Ερωτηματολόγιο Δήλωσης Υγείας πριν την Επιβίβαση”,  προσκομίζοντας μαζί ένα από τα παρακάτω:  

α. Εμβολιασμός: Οι επιβάτες που έχουν ολοκληρώσει και τις δύο (2) δόσεις προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων ημερών (14) τον εμβολιασμό για COVID-19, προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχουν εκδώσει μέσω της σελίδας:  https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/pistopoietiko-emboliasmou.   
β. PCR : Οι επιβάτες που έχουν διαγνωστεί αρνητικά με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν το ταξίδι τους, προσκομίζουν σχετική βεβαίωση.  
γ. Rapid Test: Οι επιβάτες που έχουν διαγνωστεί αρνητικά με τις μεθόδους rapid test εντός 48 ωρών πριν την αναχώρηση, προσκομίζουν βεβαίωση μέσω της σελίδας: https://self-testing.gov.gr/#other 
δ. Πιστοποιητικό νόσησης: 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο.

Από 12-17 ετών:
Αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-test) 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού.

Σας ευχόμαστε Καλές Διακοπές!


 
.
.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ COVID-19:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της Πανδημίας COVID-19
η εξυπηρέτηση του κοινού
θα πραγματοποιείται από τις υπηρεσίες μας μέσω e- mail ή τηλεφωνικά. 

Μόνο σε επείγουσες  περιπτώσεις και αν το αίτημα δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά  θα πραγματοποιείται συνάντηση κατόπιν ραντεβού.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Email: info@rafinaport.gr
grammateia@rafinaport.gr
Τηλ: 22940 23605 -22840Διαβάστε πληροφορίες στα Ελληνικά:

Read information in English:Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.

Δύο λιμάνια, Ένας προορισμός... Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.Η Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α. Ε. («Ο. Λ. Ρ. Α. Ε.») ιδρύθηκε το 2001 με το Ν. 2932/01, από τη μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου Ραφήνας που είχε συσταθεί τον Δεκέμβριο του 1930 και είναι ο Επίσημος Φορέας Διοίκησης και Εκμετάλλευσης των λιμένων Ραφήνας και Αγίας Μαρίνας Γραμματικού που έχουν την αποκλειστική σύνδεση με τη νότια Εύβοια και την σύνδεση με τις Κυκλάδες.


Η ποιότητα, κινητήριος μοχλός ανάπτυξης ενός οργανισμού, συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του, στη βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και στην αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών του. Τα Συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας παρέχουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κάθε οργανισμός μπορεί να μετρήσει και να βελτιώσει την απόδοσή και τον τρόπο λειτουργίας του.

Η Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1429.


Περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. στα πλαίσια της στρατηγικής του να γίνει Λιμάνι Μηδενικών Ρύπων αναζητά τεχνογνωσία και στήριξη από Ευρωπαϊκά κέντρα χρηματοδότησης για να επιτύχει το στόχο του.
Έχει ήδη εγκριθεί η συμμετοχή στο έργο με τίτλο: «Energy Efficiency Knowledge Transfer Framework for Building Retrofitting in the Mediterranean Area» (Πλαίσιο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας για την Ενεργειακή Απόδοση σε Κτιριακές Προσαρμογές στη Περιοχή της Μεσογείου) το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα FP7.

Περισσότερα


με μια ματιά...

Επιβατικό Λιμάνι

Όλες οι παροχές και οι υπηρεσίες που διαθέτει το επιβατικό Λιμάνι της Ραφήνας.

Αλιευτικό-Τουριστικό Καταφύγιο

Όλες οι παροχές και οι υπηρεσίες που διαθέτει το Αλιευτικό και Τουριστικό καταφύγιο του Λιμένα Ραφήνας.

Χώροι Στάθμευσης

Ταξιδεύετε από το λιμάνι της Ραφήνας ή Αγίας Μαρίνας; Δείτε που μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας.

Διαγωνισμοί

Ενημερωθείτε για όλους του Διαγωνισμούς (Έργα, Μελέτες, Παροχή Υπηρεσιών και Προμήθειες) που προκηρύσει ο Ο.Λ.Ρ. Α.Ε.Παραχωρήσεις

Δείτε όλους τους τομείς συνεργασίας με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.

Δελτία Τύπου

Διαβάστε τα νέα μας (Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις).

Δρομολόγια

Ταξιδεύεται από και προς το λιμάνι της Ραφήνας ή Αγίας Μαρίνας; Δείτε όλες τις Αφίξεις και Αναχωρήσεις.

Στατιστικά

Η κίνηση Επιβατών και Οχημάτων για τα Λιμάνια της Ραφήνας και της Αγίας Μαρίνας.


Συνδέσεις


Ενδιαφέροντα ΑΡΘΡΑ